FLEX WEBCAST STUDIO

Gepubliceerd op 24 september 2020 om 02:06

 

Met onze flex Broadcast Studio kunnen we een setting creeren van  1 tot vier gasten en een host waarin de dialoog centraal staat met ruimte voor (branded) content op de achtergrond.

Flexibel voor een online tafelgesprek, talkshow, lezing of business update. Deze setting biedt een zakelijke uitstraling en is volledig te branden in uw huisstijl.

       

Full service op jouw locatie

 

 

 

Full service op jouw locatie Heb je zelf al een locatie voor je evenement maar ben je nog op zoek naar een betrouwbare partner voor de verzorging van de techniek? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! We helpen je graag met het zoeken naar de mogelijkheden welke het beste passen bij jouw evenement.

 

Benieuwd naar onze livestream prijzen? Vraag online een vrijblijvende offerte aan, dan laten we je weten aan welke kosten je moet denken. Voor de livestream van een (hybride) evenement, webinar, talkshow, conferenties, etc.

Camera’s en microfoons

Heb je voldoende aan 1 camera en een microfoon of wil je de livestream graag vanuit meerdere hoeken filmen? Wij denken met je mee over het aantal camera’s en microfoons, om de opname op een professionele wijze voor je te maken.

Eventuele presentatie

Wil je de livestream ondersteunen met een (powerpoint) presentatie? Een geweldige manier om foto’s, video’s of andere beelden te laten zien, net als een presentatie op een bijzondere locatie.

Aanwezige medewerkers

Hoe lang moet de livestream duren? Gaat het om 1 uur, om 2 uur of om een langere stream? We berekenen de kosten, op basis van het evenement dat je wilt organiseren en livestreamen.

  • Hoeveel medewerkers heb je erbij nodig? Er is altijd 1 technicus aanwezig, om de livestream te bedienen. Daarnaast kan een tweede medewerker, bijvoorbeeld om te assisteren bij het schakelen tussen meerdere microfoons en camera’s.

Daarnaast berekenen we reiskosten en btw. De opname van de livestream is standaard inbegrepen bij de livestream prijzen. Dat betekent dat je de opname later nog eens terug kunt kijken of die ook met anderen kunt delen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.