KUNST EN CULTUUR

Gepubliceerd op 15 juni 2017 om 17:11

Storytelling video over jouw project en producten 

Storytelling films worden ieder jaar populairder, grotendeels dankzij de opkomst van sociale media en andere kanalen waarbij het verhaal verspreid kan worden. Wij bieden zowel technische als creatieve hulp bij het maken van storytelling films. Het is iedere keer weer een uitdaging om het creatieve idee van een creatieveling op beeld te krijgen, maar daardoor is het wel altijd ontzettend leuk.

Het begint vaak met een mailtje of een beeld en eindigt dan in een film waar mensen bij stil kunnen staan, of juist over willen praten.

Wij passen de budgetten ook vaak aan op het project, zodat we echt creatief aan het werk kunnen gaan met jouw concept en we niet bij elke beslissing de rekenmachine erbij hoeven te pakken. Dus als je een goed idee hebt voor een kunstfilm, mail!

Jouw product op de kaart 

Iets mooi in beeld brengen: dat is voor ons geen probleem. Bij Muviews weten we raad met verschillende onderwerpen en settings. Wat je creatieve project ook is, wij zorgen dat het mooi in beeld komt. Daarnaast kan de film ook zelf een creatief project zijn - geen middel tot een doel, maar het doel op zich. Zo kan Pro Motion Film je helpen met het vastleggen van museumfilms, korte documentaires of bijvoorbeeld een korte, kunstzinnige videoclip.       

Jouw product op de kaart 

Een wereld zonder kunst zou maar een saaie bedoeling zijn. In een wereld zonder cultuur is alles eenheidsworst. Je kunt projecten op verschillende manieren op de kaart zetten, onder meer met korte promo's, of met korte documentaires. Ook kun je een interessante blik achter de schermen bieden bij jouw bedrijf of culturele instelling - laat zien wat je doet, wat je kunt. 

Persoonlijke videoboodschap

Vertel jou verhaal

We maken ook kunst door een creatieve, persoonlijke videoboodschap in elkaar te zetten. In deze videoboodschap kunnen we je helpen in beeld te krijgen waar je je mee bezig houdt. Dit doen we onder meer in een achter de schermen video. We kunnen ook een projectdocumentaire voor je filmen. Tijdens de opnames volgen we meerdere mensen en laten deze uitgebreid aan het woord. Een documentaire stelt je in staat echt goed in beeld te krijgen wat er van dag tot dag gebeurt. Ook krijg je hiermee een goed besef van het tijdsverloop. Een projectdocumentaire gebruik je bijvoorbeeld in voorbereiding naar een première.

Voor kunstzinnige en culturele projecten rekenen we een lagere tarieven voor commerciële video's. In deze gevallen worden meestal alleen de kosten van de videoapparatuur en een lager, bescheiden uurtarief in rekening gebracht. Op die manier willen we kunstenaars, musea, musici - eigenlijk alle artiesten helpen met het realiseren van hun projecten. Per slot van rekening voelen we die creatieve "drive" zelf ook.

FAQ

We zijn reuze nieuwsgierig! Bel +31633459108 of mail naar info@muviews.nl.

Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden. 

✔ Videos

✔ Interviews, documentaire, livestreams storytelling, talkshow

✔ Podcast


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.