WEES EEN PARTNER

Muviews is een creatieve media en entertainment bedrijf gevestigd in Utrecht. Onze service is gebaseerd op videografie, fotografie, grafische vormgeven, bouwkunde inmeten (NEN2580).

  • Media Partner

Muviews biedt zich als interne media partner voor culturele instellingen, vastgoed  en creatieve samengesteld branches. Onze service helpt u om een brede doelgroep, klanten, betrokkenheid en bekendheid te ontwikkelen.

  • Wat we graag doen

In het kort: we vangen de aandacht van je doelgroep met pakkende video’s. We luisteren, praten, ontwerpen je verhaal., draaien en leveren. Wij betrekken de kijkers met event coverage, videoverhalen, productvideo’s, portretten, teasers, commercials, interviews, testimoniums  en video’s in elk ander format. Gemaakt met trots én beste kwaliteit. 

 

 

  • Haal het beste uit je video

Een hoogwaardige video is in onze ogen slechts de eerste stap is om je boodschap over te brengen. We helpen je graag met het bereiken van maximale effectiviteit, door de video actief onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Bijvoorbeeld door de inzet van influencers, slimme sociale-mediacampagnes, promotie, marketing en een brede medianetwerk. Zo zorgen we ervoor dat elke opdracht de investering meer dan waard is.

 

  • En verder

We richten ons primair op de productie van video’s en het ‘wegzetten’ ervan. Daarnaast we spelen we ook graag met beelden en woorden in aangrenzende disciplines als grafisch ontwerp, blog en fotografie. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.