KORTE DOCUMENTAIRE

Een korte documentaire maken is meer dan enkel opnemen, monteren en klaar. Het vergt een uitgebreide voorbereiding, waar de basis wordt gelegd voor het maken van een succesvolle korte documentaire.

 

Het is een weergave van de werkelijkheid. Veel verschillende zaken kunnen onderwerp zijn van een korte documentaire. Zo kunt u denken aan maatschappelijke, politieke en wetenschappelijke onderwerpen, maar een korte documentaire over een persoon behoort ook tot de mogelijkheden. Een korte documentaire vertelt een verhaal waardoor de kijker geïnformeerd wordt. Wanneer u een korte documentaire wilt maken voor uw bedrijf is Muviews de ideale partner.

 

 

Professionele korte documentaire maken

Onze professionele inzet, hoogstaande kwaliteit van werken en het directe contact met u zorgen ervoor dat we een korte documentaire aanleveren die aan al uw eisen voldoet. Onze kennis, inspiratie en creativiteit zorgen voor een korte documentaire waar het verstand en gevoel van de kijker wordt aangesproken.

DOEN!!

Heb je een project, product, personeel of service waar je trots op bent en wilt delen met een doelgroep? Je kan je merkverhaal natuurlijk telkens weer opnieuw vertellen aan nieuwe klanten, partners of financiers. Óf je kan er voor kiezen een krachtiger en efficiënter middel in te zetten, een documentaire. In een bedrijfsdocumentaire kun je de tijd nemen om de kijker te laten zien voelen waar jouw merk voor staat. Bij Muviews zijn we gepassioneerd verhaalvertellers, wel kort en krachtig.

We helpen je dan ook graag met jouw documentaire te laten scoren!

NEEM NU CONTACT MET ONS OP OM TE SPARREN OVER JOUW DOCUMENTAIRE

 

 

Mensen worden tegenwoordig niet meer getriggerd door films met een duidelijk commercieel oogmerk. Het is veel effectiever om je bedrijfsvisie over te dragen in een film met een overtuigend merkverhaal. Hierbij is het belangrijk dat je niet de wat communiceert, maar je doelgroep laat zien waarom ze in jouw merk moeten investeren. Een achtergrondverhaal focust veel meer op emotie en gevoel. Hierdoor onthoudt  je doelgroep de boodschap uit de documentaire beter. Wij helpen je graag je verhaal te creëren. Een verhaal met humor en drama, kwetsbaarheid en kracht. Een écht verhaal. Door onze ervaring als prijswinnende documakers, leveren wij documentaires af die scoren. Daarnaast werken wij samen met externe documentaire directors, zodat wij altijd de juiste storytellers in huis hebben om jouw verhaal te vertellen.

NEEM NU CONTACT MET ONS OP OM TE SPARREN OVER JOUW DOCUMENTAIRE


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.