MUVIEWS

Muviews is een jong creatief media entertainment en broadcast bedrijf gevestigd in Utrecht sinds 2016. We hebben een creatieve broadcast studio in een inspirerende omgeving in Utrecht. Met onze professionele tools en apparatuur, die ook te huur zijn, zijn we gepassioneerd in het creëren van informatieve, communicatieve, interactieve en verhalende content, zowel online, live als offline.

Onze Diensten

Livestreaming

Wij bieden professionele livestreamingdiensten voor evenementen, conferenties, webinars en meer.

Podcast

Laat ons je helpen bij het produceren en opnemen van boeiende podcasts die je doelgroep zullen inspireren.

Interviews

Van persoonlijke interviews tot bedrijfsinterviews, wij zorgen voor professionele opnamen en een boeiende ervaring.

Kort Filmrapportage

We helpen je bij het maken van korte filmrapportages om je verhaal op een visueel aantrekkelijke manier te vertellen.

Documentaire

Onze ervaren filmmakers helpen je bij het produceren van boeiende en meeslepende documentaires

Fotografie

Laat ons je momenten vastleggen met professionele fotografie die de essentie van het moment vastlegt.

Media Partner

Wij bieden ook onze diensten aan als media partner. Samen kunnen we een krachtige samenwerking aangaan en uw merk of evenement onder de aandacht brengen bij een breed publiek.

 


 

VISIE

onze visie is om audiovisuele communicatie te omarmen als een krachtig middel om boodschappen over te brengen. Door middel van beeld en geluid willen we verhalen tot leven brengen, betrokkenheid creëren en impact maken bij onze klanten.

 

We geloven dat storytelling essentieel is in dit proces, omdat het ons in staat stelt om emoties te wekken, betekenis te geven en een blijvende indruk achter te laten. Door audiovisuele communicatie te gebruiken, willen we onze klanten helpen om effectief en creatief te communiceren, hun boodschappen te verspreiden en een diepe connectie te maken met hun doelgroep. Samen kunnen we de kracht van audiovisuele communicatie en storytelling benutten om betekenisvolle ervaringen te creëren en impact te hebben in de wereld van vandaag.

 

TEAM

Ons team bestaat uit een divers netwerk van getalenteerde freelancers die samenwerken wanneer dat nodig is. We werken af en toe samen met een uitgebreide groep professionals, waaronder videografen, fotografen, grafisch ontwerpers, bloggers, influencers, copywriters en editors.